Кігтерізи від бренду Andis

Фільтр

При догляді за улюблинцем, важливо не забувати про його кігті, адже при відсутності належного догляду, тварина може відчувати дискомфорт. У правильному догляді за кігтями вашого улюбленця, вам допоможе професійні кігтерізи та гріндери Andis.

Як підібрати кігтеріз?

В першу чергу при виборі кігтеріза треба враховувати розмір тварини, так як цей інструмент підбирається саме виходячи з цього параметра. Торгова марка Andis випускає кігтерізи у двох розмірах: малі, які підійдуть, як для самих маленьких і середніх собак і кішок, та великі для великих порід собак.

Всі моделі мають гостре серповидне лезо і обмежувач зрізу, що дуже зручно при роботі, адже він задає певну довжину і захищає від зрізання зайвого. Зручні і прогумовані рукоятки відмінно лягають в долоню і не зісковзують. Даний вид кігтеріза є універсальним і підходить навіть для тонких кігтів.

Для обробки вже підстрижених кігтів, можна використовувати гріндер. Даний інструмент шліфує гострі кути і покликаний згладити контури кігтя. Гріндер Andis має декілька швидкостей і має набір запасних насадок. Такий прилад використовується для кігтів будь-якого типу.